Internet och cookies policy Läs mer
Ange region: Sweden

Finland

English Suomi

Estonia

English Estonian

Latvia

English Latvian

Lithuania

English Lithuanian

Poland

English Polish

Sweden

English Svenska

Snabb paketleverans för ditt företag.

HRX levererar paket till automater, paketombud och Kurirleveranser i Finland, Sverige, Estland, Lettland, Litauen och Polen. Vi tillhandahåller leveranser till mer än 1 700 platser i Finland, 2 000 platser i Sverige, 287 platser i Estland, 298 platser i Lettland, 350 platser i Litauen och 17 000 platser i Polen.

Leveranstid från hämtning på ert lager till utlämningsställe för paketet är 1-3 dagar. Paketets maximala mått är 38 x 39 x 64 cm och paketets maximala vikt är upp till 20 kg (Sverige) och 30 kg (Finland, Estland, Lettland, Litauen och Polen) eller leverans med bud maximala för paketet är 60 x 60 x 120 cm och paketets maximala vikt är upp till 30 kg (Finland, Estland, Lettland, Litauen och Polen)

Möjlighet att välja utlämningsställe nära mottagaren för att enkelt ta emot försändelsen. Automater (öppna dygnet runt) och paketombud finns i populära köpcentrum och butiker med bekväma öppettider (inklusive helgdagar). Mottagaren meddelas genom sms och e-post om när försändelsen levereras till paketombud eller automaten och är klar att hämtas.

 

Varför välja HRX paketleveranstjänster?

· Snabb och pålitlig Upphämtning och leverans av försändelser varje arbetsdag med leverans till automater och paketombud inom 1-3 dagar.

· Bekväm HRX kundportal som gör det enkelt att lägga en beställning och skriva ut fraktetikett samt för leveransuppföljning av din beställning.

· Möjlighet finns att integrera beställning i ditt IT-system.

· Plugins för e-handelsplattformar: WooCommerce, Shopify, Prestashop, Opencard, Magento

· Se leveransstatus online