Internet och cookies policy Läs mer
Ange region: Sweden

FRÅN 1991

Berättelsen om HRX startade 1991 när den första och enda lastbilen gick från Helsingfors, Finland till Tallinns hamn i Estland. Sedan dess har den familjeägda verksamheten expanderat, men vi har fortfarande samma värderingar som vi haft från början. Vårt mål är att vara marknadens bästa logistikpartner för att säkerställa våra kunders framgång.

TILL 2021

HRX har vuxit till att vara en av de tongivande aktörerna på snabb transport mellan våra 6 kärnmarknader, där vi opererar utifrån egna terminaler, med egen kompetent personal och med en modern vagnpark. Våra terminaler i Helsingfors, Stockholm, Tallinn, Riga, Vilnius och Warszawa är strategiskt placerade för optimala hämtnings- och lämningsscheman.
Titta på vår video - lär känna oss

Titta på vår video - lär känna oss

EN HÖGEFFEKTIV VAGNPARK TILL DIN TJÄNST
270

EN HÖGEFFEKTIV VAGNPARK TILL DIN TJÄNST

Med en modern och expanderande flotta med mer än 270 fordon och en lokal närvaro på alla våra marknader är vi trogna mot våra värderingar. Expressfrakt innebär full kontroll över vårt system. Vi har också cirka 12 000m2 terminalutrymme och ombesörjer leveranser i enlighet med våra kunders behov.
SERVICE ÄR A OCH O

SERVICE ÄR A OCH O

Lastbilar och terminaler i all ära, men i slutändan är det vår dedikerade personal som verkligen gör skillnaden. HRX 250 engagerade och kompetenta medarbetare är en integrerad del av vad som skiljer oss från andra.

KVALITETSFRÅGOR

Vi är stolta över våra kvalitets- och miljöskyddssystem som styr våra handlingar. Vi har kvalitetscertifikat ISO14001 och miljöskyddscertifikatet ISO9001, som revideras årligen av Kiwa Inspecta.

 

Vi vill integrera värdet av kvalitet i alla delar av vår servicekedja. Vi övervakar och utvecklar våra funktioner för att kunna behålla vår förstklassiga servicenivå. Genom vårt kvalitetssystem ser vi till att vår verksamhet följer de kvalitetsprocesser som utvecklats i HRX.

VI STÖDER DIN VERKSAMHET

SNABBHET
SNABBHET

Hastighet har alltid varit kärnan i vår verksamhet. Många lovar det. Få klarar det.

FLEXIBILITET
FLEXIBILITET

För oss är löftet om att vara din mest flexibla och pålitliga affärspartner vad hela vår verksamhet bygger på.

PÅLITLIGHET
PÅLITLIGHET

På HRX är vi stolta över våra värderingar.

ENKELHET
ENKELHET

Hastighet handlar inte bara om att få fram en transport i rätt tid, det löser också hinder och tar itu med utmaningar direkt.

p