Internet och cookies policy Läs mer
Ange region: Sweden

Snabbast internationella transporter runt Östersjön

Internationella transporter med HRX är alltid enkla, pålitliga och framförallt – snabba. Vi har terminaler, personal och fordon redo att göra jobbet i sex länder. Tack vare detta kan vi tillhandahålla de snabbaste leveranserna över natten från och mellan Finland, Sverige, Danmark, Estland, Lettland, Litauen och Polen. Och skulle era transportbehov sträcka sig ännu längre kan vi täcka resten av världen också med vårt pålitliga och kvalitetskontrollerade partnernätverk.

Vi har mer än 250 allsidiga fordon i olika storlekar tillhands, vilket gör det möjligt för oss att transportera alla typer av försändelser snabbt och pålitligt. Utöver vanligt gods kan vi också transportera ert temperaturkontrollerade, kylda eller farliga gods med den kvalitet som krävs.

Med HRX har ni alltid överblick över logistikprocessen genom vårt spårningssystem (track and trace) online.

Skulle ni behöva transportera extra värdefullt gods kan vi erbjuda transportförsäkring för att täcka alla tänkbara risker.

Våra lastbilar utför mängder av lastningar och lossningar varje dag, vilket gör oss flexibla och garanterar att era beställningar kan hanteras. Skulle ni ha några frågor om leveransprocessen finns våra logistikexperter alltid tillgängliga, redo att svara på frågor och ge råd. HRX har varit snabbast på internationella transporter under mer än 30 år, vilket ger oss en stor erfarenhet att erbjuda den bästa tillgängliga lösningen.

Internationella transporter utanför Europa

Även om ni vill skicka sändningar utanför Europa är HRX redo att hjälpa er. Med vårt omfattande partnernätverk kan vi erbjuda de bästa leveranstiderna och priserna oavsett vilken sändning ni har. För flyg- och sjöfrakt arbetar HRX med ett flertal sjö- och flygfraktsspecialister för att garantera bästa möjliga resultat. Genom att kombinera vår kärnverksamhet med kapaciteten för flyg- och sjöfrakt hos vårt partnernätverk kan alla försändelser skickas enkelt och smidigt från den ena kontinenten till den andra. Så det kan vara Kina, Sydafrika eller USA, vi skickar er försändelse dit den ska säkert och snabbt, som alltid.

Tulltjänster för internationella transporter

Utöver att organisera internationella transporter för era sändningar kan vår personal också hjälpa er med tullproceduren. På HRX har vi erfarenhet av tullprocedurer och processer inom många områden och kan säkerställa att era sändningar smidigt kommer fram till sina slutdestinationer. Vi förbereder och utför era tulldeklarationer samt skickar in dem till Tullverket. Om det behövs kan vi också hjälpa er med att rapportera Intrastat

Ytterligare information om

Nordisk Speditörsförbunds allmänna bestämmelser och om

CMR-konventionen

Beställa internationella transporter

Att beställa internationella transporter via vår online-portal är enkelt. Om ni har några frågor är våra vänliga och erfarna sälj- och supportteam alltid redo att hjälpa till. Välkomna till HRX-familjen!

 

Internationell transportInternationell transport